browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

27 september 2012 Istanbul – Nis

Posted by on 27 september 2012

Wat is het toch een mooie uitvinding! Probleemloos loodst het navigatie-systeem ons Istanbul uit. Binnen een half uur zitten we op de snelweg richting grens. Weer volop zon vandaag. Peter rijdt nog een groot stuk mee voordat hij de afslag neemt richting Griekenland.  De grensformaliteiten worden steeds soepeler. Van Bulgarije, Servië binnen , duurt nog geen 10 minuten.  Duidelijk heeft het systeem gefaald want van de rij-onzegging van Hans  en Remko merken we weinig. Wel houdt Hans zich het eerste stuk in Servië, keurig aan alle regeltjes.  Toch is het een lange tocht, ruim 750 km. We doen er ruim 10 uur over. We hebben geluk dat de klok weer een uurtje terug gaat. We zitten in hetzelfde hotel als op de heenweg. Perfect! Lekker buiten op het terras gegeten.  De temperatuur is nog geschikt om het zwembad te gebruiken, maar we hebben geen puf meer.  Niet de jaren maar de kilometers gaan tellen!  Krijg net een mailtje van Peter binnen ( hij wordt nog handig met z’n I-padje ) Ik neem een gedeelte van de tekst letterlijk over; “prima rit gehad. Het landschap in Turkije was zoals we gewend zijn , geel/bruin met veel wat rommelige lintbebouwing. In Griekenland veel groener , een nieuwe snelweg ( geld van de EU?) . De hele route was rustig, 600 km gereden en 4 uur in Thessaloniki.meteen hotel gevonden. “

Morgen gaan we naar Zagreb. Kijken of hotel Dora er nog staat.

2 Responses to 27 september 2012 Istanbul – Nis

  1. Will&Edith

    Gelukkig, welterusten!
    Liefs Will en Edith
    Goede reis morgen!!!!!

  2. Jacq (zus van Hans)

    Ik zit hier met een 3 dubbele vouw in m’n string. Eerst dat land maar uit. Veel plezier met de volgende rit. X

Geef een reactie