browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

26 september 2012 Istanbul – Istanbul (rustdag )

Posted by on 26 september 2012

Geen  foto’s vandaag. Er zullen ongetwijfeld veel foto’s gemaakt zijn vandaag maar iedereen is individueel op pad geweest. Peter is net zoals  Hans en Monique naar de oude stad geweest.  Naast  de opmerking dat het allemaal erg mooi is, laat zich noteren het feit dat het vergeven is van de toeristen. Istanbul is een zeer populaire bestemming voor mensen vanuit alle delen van de wereld. Remko en Ruud hebben met behulp van een taxichauffeur een bandenspanning meter gevonden.  De taxirit besloeg de halve binnenstad dus gelijke tijd veel van Istanbul gezien. De taxichauffeur zit nu nog in de kroeg want hij wist de aanvankelijke ritprijs  van 20 lira, op te schroeven tot 80 lira.  Geen drukte gemaakt want het was een sympathieke oude baas.  Vanavond weer chinees gegeten. De maaltijd stond in het teken van het vertrek van Peter , morgen. Hij gaat over Griekenland en Italië naar huis. De eerste evaluatieve opmerkingen komen los. De teneur tot nu toe is dat we een prima vakantie gehad hebben en dat we onze mening over Turkije en de Turken moeten bijstellen.  Geen wereldnieuws maar Monique heeft nog een nieuwe tas gescoord. Morgen vroeg op voor de lange rit naar Nis.

2 Responses to 26 september 2012 Istanbul – Istanbul (rustdag )

  1. Jacq (zus van Hans)

    Hahaha, toch wel zo’n lekkere foute tas? Ik had verwacht dat Monique en Hans (met zijn rij-ontzegging voor Servië) wel met Peter zouden meegaan. Blijkbaar niet. Goeie reis weer! X

  2. Will&Edith

    Hoi mensen een hele lange reis vandaag, naar Nis, ik had ook gehoopt dat jullie een alternatieve route zouden nemen, maar we hopen maar weer dat het goed gaat….ik kijk alweer uit naar het verslag van vandaag. We houden het spannend tot zondag….
    Sterkte, liefs Will en Edith

Geef een reactie