browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

22 september 2012 Niksar – Sinop

Posted by on 22 september 2012

Wat kan het toch raar lopen!  Vannacht werd Ruud wakker van een getik in z’n bed. Het onweerde en het regende  heel hard. Het bleek lekkage naast zijn hoofdkussen. Iedereen, ze zullen het nooit erkennen, zag tegen deze dag op. Er was veel regen voorspelt en het was ruim 300 km. Na een karig ontbijt, (slechtste hotel tot nu toe ) op pad.  Remko na 20 meter plat door een agressieve hond. Op basis van de Turkse buien-radar hebben we een alternatieve route gemaakt, gebaseerd op de verwachting dat de meeste regen aan de kust zou vallen. Het klopte, op en paar buien na in de ochtend , de hele dag droog, en belangrijker  een schitterende tocht over prachtige asfaltwegen in een mooie omgeving. Ook in Turkije begint de herfst en de bossen die we passeren krijgen al de herfst –kleuren.  Tussen de middag heerlijk gegeten. We moesten wel even de keuken in om uit te leggen hoe wij onze gebakken eieren wilden hebben. Vooraf hadden Hans en Ruud al afgesproken dat, mocht het weer een aggenebis (ff googlen )hotel zijn, we naar een ander hotel op zoek zouden gaan. Bleek overbodige angst. We zitten in een heel  mooi hotel direct aan de Zwarte Zee. De slaapkamers kijken uit op de zee. Helaas gingen we weer in de fout bij het bestellen van het eten.  De ervaring heeft geleerd dat je eerst de voorgerechten moet bestellen  en , als deze gegeten zijn, de hoofdgerechten. Dit om te voorkomen dat je alles in één keer op tafel krijgt. Dit maal probeerde we het met een uitleg bij de ober, maar ondanks zijn bezwering dat hij het begrepen had, kwam alles in één keer op tafel. We zullen maar zeggen; luxe problemen!  De motor van Ruud lekt geen olie meer uit de voorvork, simpelweg omdat alle olie er uit is. Om toch een stabiel weggedrag te hebben, moet hij constant “ wheellies “maken, zodat de voorvork niet belast wordt. Gecombineerd met een cursus steile wand rijden, ligt er een nieuwe toekomst voor hem open.  Rest de aanhoudende druk van onze trouwe volgers om een fotootje van Monique te tonen. Wel na lang aandringen ( alles is te koop!!) een sessie met onze vakantie-babe.  Allemaal hebben we bewondering hoe zij het achterop uithoudt. De concentratie op de weg  maakt voor de rijders dat zij de helft niet zien.  Maar Monique ziet alles!!  Geen spoor van angst en altijd een relativerende opmerking, Klasse !! Morgen langs de kust naar het volgende hotel.

3 Responses to 22 september 2012 Niksar – Sinop

  1. Jacq (zus van Hans)

    Ik ben compleet gelukkig! Knuf X

  2. pietje

    Was even emotioneel incontinent . Hele gave fotos en weer heel leuk geschreven. Knuf de meiden uit egmond(andere zusje van hans)

  3. Erica

    Chapeau and….do we need to say more?! Klasse!

Geef een reactie