browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Route dag 41

Posted by on 27 september 2012

Dag 41 Istanbul – Nis – 08:30 – 700km

2 Responses to Route dag 41

 1. Arno

  Hallo daar,

  Mijn naam is Arno en ik ben een collega van Remko. Ik heb de hele reis meegemaakt door elke dag de updates te lezen. Naast erg leuk geschreven door Monique fantastisch om te lezen wat jullie allemaal hebben meegemaakt. Respect en petje af om dat allemaal op de motor te doen. Als (recreatief) motorrijden gaat het wel kriebelen 🙂

  Veel plezier nog de laatste dagen, kom veilig thuis..

  Gr Arno

 2. Arno

  Hallo daar,

  Mijn naam is Arno en ik ben een collega van Remko. Ik heb de hele reis meegemaakt door elke dag de updates te lezen. Naast erg leuk geschreven door Monique fantastisch om te lezen wat jullie allemaal hebben meegemaakt. Respect en petje af om dat allemaal op de motor te doen. Als (recreatief) motorrijden gaat het wel kriebelen 🙂

  Veel plezier nog de laatste dagen, kom veilig thuis..

  Gr Arno

  Gr Arno

Geef een reactie