browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dag 40 Verblijf in Instanbul

Posted by on 26 september 2012

Dag 40 verblijf Istanbul Munt Turkse Lira   1 Euro = 2,23 YTL

 

 

 

 

 

 

Impressie Istanbul Turkije

One Response to Dag 40 Verblijf in Instanbul

 1. Ouwe Toon

  Hallo allemaal,
  Hier ben ik weer onze vakantie in Spanje was heerlijk,maar ik had wel een achterstand en ben net klaar met het lezen van jullie belevingswereld daar was ik wel een uurtje zoet mee,maar nog 4 dagen en dan valt het doek ik denk
  dan ook dat het mooi is geweest voor jullie maar ook voor de thuis blijvers (van een weet ik het zeker) ik heb dan ook met belangstelling jullie helemaal gevolgd en de site was prima verzorgd,dank daarvoor, ik wens dan ook na deze trip een ieder een lang en gezond leven.
  Oh, ja Ruud maandag thuis gekomen en hebben we een hapje gegeten bij jou (jullie) vrijdagavond gebeuren daar liepen ze niet vrolijk te kijken,elke keer als de deur open ging,gingen alle koppen richting deur maar geen Ruud….
  Heb op Malaga je beloofde Bacardi gekocht scheelt toch €2,-hij is betaald uit de vakantie pot dus krijg je hem ook van Adri. En voor zondag allemaal welkom Thuis. En voor de laatste maal groet van ouwe Toon……………..

Geef een reactie