browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

30 augustus 2012 Nevsehir – Kadirli

Posted by on 30 augustus 2012

Vandaag beloofde een zware dag te worden. In het schema van Hans stond 12 uur.Uiteindelijk is dit alles meegevallen. Tegen zessen waren we in het hotel. ( zonder bier). We hebben ± 80 km offroad gereden door het Haritassi-gebergte ( effe googlen op de juiste naam). Bergen tot 3500 meter hoog en mooie vergezichten. In de aanloop reden we over een hoogvlakte met de aangename temperatuur van twintig graden. Tijdens een stop bij een chauffeurscafé voor de thee, we zijn inmiddels verslaafd, schik gemaakt met de aanwezige chauffeurs. Zo langzamerhand vind er een verschuiving plaats. Van bezoekende toeristen worden we zelf een bezienswaardigheid. iedereen wil weten waar we vandaan komen. De conversatie wordt wel moeilijker omdat de kennis van vreemde talen slechter wordt. Tijdens de offroad kilometers maakte Ruud een schuiver in het losse zand. Passerende Turken hebben geholpen de motor weer overeind te krijgen. Eén had een zware koevoet bij zich waarmee de koffer weer in model is gebracht. Verderop kwamen we ze weer tegen en werd Ruud zandvrij gemaakt met lucht uit de vrachtwagen. Voor de collega’s van Monique is er goed nieuws, we hebben een sms-je gehad dat ze 11 oktober de “gouden buddyseat” kan ophalen in Stockholm. Verder begint ze bier vies te vinden en schakelt ze over op de thee. Onze permanente bewondering heeft ze door de uren die ze achterop zit. Geen spoor van angst of verveling. Om onduidelijk redenen had ze vanmorgen drie pogingen nodig om op te stappen. ia een stoeprand toch gelukt. Morgen een ” asfaltdag” . Geniet van de foto’s.

Comments are closed.