browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Route dag 14

Posted by on 31 augustus 2012

Dag 14 Kadirli – Sanliurfa – 5:53 – 302 km
Munt Turkse Lira   1 Euro = 2,23 YTL
31August- 1 Sep  Manici Hotel- Urfa
Address: Balıklıgöl Civarı ŞURKAV Alışveriş Merkezi No. 68
63200 Şanlıurfa
Tel. +90 414 215 99 11

One Response to Route dag 14

  1. Ouwe Toon

    Hallo allemaal,
    Het is bijzonder fascinerend om jullie op deze manier te volgen met foto’s en tekst, tot Cappadocie heb ik jullie goed kunnen volgen, daar wij wat jaren geleden dezelfde rit gemaakt hebben,maar niet op de motorfiets maar met een Turkse bus onderneming,heerlijk in zo’n bus met airco bij elke bocht kreeg je ook een douche wat de airco werkte niet.
    Maar dit tot zover,,jullie vragen je misschien af wie is die Ouwe Toon nou vraag dat maar aan Ruud, dan zal ik er niet best afkomen,want hier in Hilversum bij zijn vrouw Erica is dat ook dito, die heeft de moet om in een mail mij te vragen of mijn hersencellen grijs zijn, m.a w. aftakeling ik heb haar uitgenodigd om hier over te praten,maar ik denk dat ik maar op jou wacht Ruud tot slot een mooie foto van je ,was dat ergens op Mars……Ik groet iedereen en hou het goed met elkaar blijf heel !!!!!!

Geef een reactie