browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

29 augustus 212 rustdag in Cappadocie

Posted by on 29 augustus 2012

Ontspannen dag met minimale motorkleding Cappadocie verkend. Blijkt een groot gebied te zijn waar door de verschillen in hardheid van het gesteente ,in combinatie met erosie, de mooiste vormen zijn ontstaan. In de resterende heuvels hebben mensen woningen gehakt. Er is zelfs een onderaardse stad. Indrukwekkend en een grote toeristische trekpleister. Voor nadere en/ of accurate informatie over het gebied effe googlen. Hans en Monique zijn alleen op pad gegaan om een dag los te komen van het groepsgebeuren. De rest inclusief Peter zijn samen gaan rijden. Henri werd tot nieuwe voorrijder gebombardeerd hetgeen als resultaat gaf dat we vijf keer hetzelfde pleintje in een dorp zijn gepasseerd. De lokale bevolking dacht dat we van het dorp een motor-circuit gemaakt hadden. Geen kwaad woord van ze, alleen bij iedere doorkomst een armgebaar naar de juiste richting om het dorp uit te komen. Morgen waarschijnlijk een zware dag. Hans heeft een route gemaakt over een bergpas. deze is waarschijnlijk onverhard. Gelet op de ontwikkeling van Turkije is het ook goed mogelijk dat er perfect asfalt ligt. Geniet van de selectie van foto’s van Cappadocie !!

 

5 Responses to 29 augustus 212 rustdag in Cappadocie

 1. Jacq (zus van Hans)

  Dank voor het verslag en de prachtige foto’s. Zo “reizen” we toch een beetje met jullie mee (maar of jullie daar nou echt op zitten te wachten????). Het is iig een mooie impressie van jullie avontuur (ik kan dit geen vakantie noemen……).

 2. Amedar Consulting Group

  I have to point out my gratitude for your generosity for folks that should have help with in this area of interest. Your real dedication to getting the solution along had been quite interesting and has surely permitted many people like me to realize their ambitions. This warm and friendly suggestions implies much to me and additionally to my fellow workers. Best wishes; from all of us.

 3. Wiedza i życie

  Well I really liked reading it. This subject procured by you is very constructive for correct planning.

 4. Wiedza i życie

  This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

 5. katowiczak

  I gotta bookmark this website it seems very beneficial invaluable

Geef een reactie