browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Route dag 12 (rustdag)

Posted by on 29 augustus 2012

Dag 12 verblijf naar Goreme / Cappadocie
Munt Turkse Lira   1 Euro = 2,23 YTL

6 Responses to Route dag 12 (rustdag)

 1. rob

  Ruud,
  Wat lees ik nou

  Ruud van het pad af ????

  Mannen wat een prachtige onbevangen en uitdagende trip. Zo in contact komen met een volstrekt andere omgeving en zulke vriendelijke mensen. Als Ruud nu ook nog die existentialistisch drang van hem onder controle krijgt zodat ie op het pad blijft, dan komt het wel goed.

  Groeten van Rob

 2. Coba

  Als collega van Monique moet ik namens de rest van de collega’s even onze trots op Mo hier op papier zetten. Ik hoor weinig over Monique in de verslagen maar er is niemand die haar dit nadoet om zoveel kilometer achterop een motor te zitten om samen met Hans (en anderen) te reizen.
  Dus bij deze, Mootje, we volgen jullie via deze site en we zijn trots op je. Laat t bier je goed smaken, groetjes van ons allemaal.

 3. will

  Hoi Mensen,
  Lekker genieten van de rustdag, wat leuk dat de mensen zo aardig zijn. Ik sluit me natuurlijk aan bij de vorige reactie van Coba, dat doen we je niet na hoor, Monique. Respect ervoor.
  Neem het er maar even van op de rustdag….
  Wat een prachtige foto’s, enneh wij vinden 23 graden wel warm hoor, het is hier nu 21 en dan zitten we onder zee niveau!
  Veel plezier en doe voorzichtig,
  Groeten Will en Edith

 4. Jacq (zus van Hans)

  Nou luitjes vandaag dan rustdag, maar die is hard nodig denk ik. Als ik naar jullie programma kijk, is het morgen “de tocht der tochten”. Wat een ongelooflijke zware rit zeg. Heel veel sterkte, succes en vooral plezier allemaal!

 5. Erica

  Re-united! Welkom back Peter! Hoop dat je niet op de blaren hoeft te zitten na deze immense inhaalslag om weer aansluiting bij de dame en heren aansluiting te vinden.
  Mooi verhaal hoor ‘toestemming en goedkeuring’! Daar kun je mee wegkomen!
  Maak er weer een mooie dag van morgen en bedenk maar dat er weer een heerlijke pot met thee op jullie staat te wachten bij aankomst!
  Monique ik begrijp dat dit nu net niet jouw lievelingsdrankje is?? (–> Zakflaconnetje?? Alleen als ’t ie ijskoud is?!)

 6. Genio Van Gessel

  Ik herken dat wel van die rondjes van Henrie, normaal is dat ongeveer 10 x om de kerk en langs het terras.
  Trouwens Henri: wel goed blijven smeren, he. Minstens factor 50. Groetjes uit Katwijk aan Zee.

Geef een reactie