browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: rgeer01

28 september 2012 Nis – Zagreb

Ook vandaag weer 700 km dichter bij huis.  Alleen maar een vierbaansweg.  De monotonie wordt alleen onderbroken voor tank –en plas stoppies., en voor het betalen van de tol. Rond half zeven komen we in hotel Dora aan. De kwaliteit van het geheugen kunnen we nu meten. Volgens Ruud was er alleen een koude douche. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 12 Comments

27 september 2012 Istanbul – Nis

Wat is het toch een mooie uitvinding! Probleemloos loodst het navigatie-systeem ons Istanbul uit. Binnen een half uur zitten we op de snelweg richting grens. Weer volop zon vandaag. Peter rijdt nog een groot stuk mee voordat hij de afslag neemt richting Griekenland.  De grensformaliteiten worden steeds soepeler. Van Bulgarije, Servië binnen , duurt nog … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments

26 september 2012 Istanbul – Istanbul (rustdag )

Geen  foto’s vandaag. Er zullen ongetwijfeld veel foto’s gemaakt zijn vandaag maar iedereen is individueel op pad geweest. Peter is net zoals  Hans en Monique naar de oude stad geweest.  Naast  de opmerking dat het allemaal erg mooi is, laat zich noteren het feit dat het vergeven is van de toeristen. Istanbul is een zeer … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments

25 september 2012 Eregli – Istanbul

De grootte staalfabriek  in Eregli heeft  goede aanvoerwegen nodig. Dit is in ons voordeel. Over een vierbaansweg verlaten we de stad. Het plan was om via de snelweg naar Istanbul te rijden. Na 50 km kwam de feitelijke afslag naar de snelweg,. Toen hadden we al die tijd al op en brede weg met perfect … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

24 september 2012 Amasra – Kaditarlasi (Eregli )

Slechts 150 km vandaag. De groep kwam dan ook traag op gang. Om 10 uur vertrokken we om een uurtje later al een thee stop te houden. Weer worden we aangesproken door allerlei Turken die of familie hebben in Nederland of in Duitsland, of daar zelf gewerkt hebben.  Lekker de hele dag met de mannen … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments

23 september 2012 Sinop – Asmara

Ook in Turkije kun je de weersvoorspellingen niet vertrouwen! Ruud had gewassen omdat de geur van “Aramis “ het verloor van de geur van de kleren. Keurig buiten over de railing van het balkon en ’s morgens nog drijfnat van de regen. De meegebrachte plastic tassen boden uitkomst. Na een rondje over het schiereiland waarop … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments

22 september 2012 Niksar – Sinop

Wat kan het toch raar lopen!  Vannacht werd Ruud wakker van een getik in z’n bed. Het onweerde en het regende  heel hard. Het bleek lekkage naast zijn hoofdkussen. Iedereen, ze zullen het nooit erkennen, zag tegen deze dag op. Er was veel regen voorspelt en het was ruim 300 km. Na een karig ontbijt, … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments

21 september 2012 Macka – Niksar

De hoteleigenaar was apentrots dat hij zichzelf terug vond op internet.  Hij had ook een compressor staan waarmee we de bandenspanning  hebben gecontroleerd. Gaat sneller dan met de compressor van Ruud op de sigaretten-aansteker. Voor de feitelijke rit naar Niksar, eerst nog even het klooster  bezocht ( Sumela Monastry, ff googlen ), prachtig!  Of we … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments

20 september 2012 Ispir – Macka

We zijn nog niet koud Ispir uit of de eerste betonfabriek komt weer in het zicht.  Wegwerkzaamheden. Gelukkig valt het mee en is het niet te vergelijken met gisteren.  Moet ook want de groep heeft zich verheugd op een ontspannen dagje naar het volgende hotel en heeft absoluut gen zin in nieuwe “offroad” avonturen.  De … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 4 Comments

19 september 2012 Batumi – Ispir

Tijdens het ontbijt gaf Henri te kennen alleen verder te willen reizen. Hij kon zich niet altijd vinden in het groepsgedrag. Na  bespreking van de  verschillende standpunten was de spanning uit de lucht. Henri  gaat nu alleen verder. Wij wensen hem nog een goede en vooral veilige reis terug. De groep vertrok voor een “ontspannen” … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 4 Comments